Jeg drømmer om å en gang ha tjent såpass med reklameinntekter (altså spare knappene og glansbildene en stund) at jeg en dag kan kjøpe en enkel, bærbar pc som jeg kan ha med på hytta. Kanskje til og med en brukt en?

Ikke fordi jeg har så store planer om å ha internett der, men fordi jeg gjerne vil skrive litt når jeg er der. Det virker nesten som om forholdene ligger bedre til rette der enn her.

Men altså; jeg tjener ikke så mye på reklame at jeg kan kjøpe det dyreste alternativet. Jeg ser at VG har noen fine tips om programmer, slik at man kanskje kan spare noen kroner der. Selv om man ikke er student, tror jeg.

Men hva med selve laptop’en? Hvor lavt ned i pris er det forsvarlig å gå? Og hva bør man se etter når man kjøper brukt?

Så mye penger produsentene legger i markedsføring så synes jeg det rett og slett blir vanskelig å vite hva som faktisk er bra. På ordentlig.De kyndige finner jeg liksom hos forhandlerne eller som ansatte i bedriften som produserer et av produktene. Og med mindre man treffer dem på hjemmebane, så er jo jobben deres å fronte og selge sitt eget produkt.

Så hva med brukererfaringene? Er det noen som har erfaring med bærbare datagreier som kan tipse meg om hva som jeg bør se etter når jeg etterhvert har råd til å kjøpe noe? Og, som nevnt; vi snakker lavbudsjett her. Kanskje brukt.

Med mindre jeg blir internettmilliardær over natten. Men det er vel heller tvilsomt. ;)

Noen som har noen tips eller erfaringer å dele?