I dag er det flyttedag.

Jeg har kommet frem til at en blogg skal bli forum, og siden det ikke nødvendigvis er så lurt med dobbelt sett med tekster på to sider så er jeg i ferd med å flytte over blogginnlegg til forumet.

Hvorfor gjør jeg dette?

Vel, det var ikke lange turen i tenkeboksen som skulle til før jeg innså at jeg alene langt ifra har svar på de spørsmålene folk kommer til nettsiden med. Veldig langt ifra. I tillegg så er det noe unikt med den oppbacking og hjelpen man kan få i et forum, der man i større grad er flere som er med. Etter å ha sett en god del mer eller mindre hjerteskjærende søkesetninger som folk kommer til bloggen gjennom, så ønsker jeg også å kunne tilby noe mer.

For ikke å snakke om hvor sjeldne oppdateringer det blir i en blogg når man må vente på at jeg skal ha lært noe nytt om temaet. Det er da tross alt ikke kun i datasammenheng man er “novise”. ;)

Så er jo det store spørsmålet om dette blir til noe eller bare blir en litt mer avansert type “blogg”. Det vet jeg ikke. Tiden vil kanskje vise?

Men nå er i alle fall muligheten der. Eller, den er i ferd med å opprettes etterhvert som ting kommer på plass.