Jeg har en blogg som ikke får pinget til Bloggrevyen. Antageligvis fordi den har et .info-domene. Men på grunn av dette og at det ikke akkurat hagler inn med oppdateringer fra meg, siden jeg skriver om personlig økonomi og langtifra er noen ekspert, så går det ganske treigt med bloggen.

Det som gjør at den sakte, men sikkert vokser er rett og slett google. Jeg har skrevet en artikkelserie om gjeldsordning. Den får besøk og jeg synes i grunnen det er litt fint at folk som kanskje sliter veldig kan få forhåpentligvis en lettfattlig innføring skrevet av en som ikke har “ekspertspråket” inne.

Siden jeg altså ikke er noen ekspert, så flommer det heller ikke alltid over av idéer om hva jeg kan skrive.

Så jeg tok en titt på statistikken. Spesielt søkestatistikken. Hva lette folk etter når de kom til meg? En av de tingene jeg fant, var nettopp dette med betalingsutsettelse og rentefritak på studielån.

Så jeg tenkte at “jeg vet det ikke, men jeg kan jo kanskje finne ut av det til nestemann som leter etter informasjon om dette?”.

I dag har jeg skrevet om det
. Sittet og søkt selv. Lest gjennom forskriftene til Lånekassa og prøvd å strukturere det inn i et greit innlegg. Og resultatene uteble ikke.

Nei, jeg har ikke fått masse besøk helt plutselig. Men dersom man nå søker på nettopp betalingsutsettelse og rentefritak for studielån… gjett hvilken artikkel som kommer ganske langt oppe på søkeresultatene hos Google?

Nettopp. Min.

Så moralen må være: Det lønner seg å yte service.  ;)

Har du noen lignende erfaringer? Fortell!