Jeg må innrømme det. Jeg har aldri helt forstått den store fascinasjonen med Facebook.

Jeg ser jo at andre nærmest blir hekta, men selv skjønner jeg ikke helt hvorfor. Og jeg har prøvd, altså. Når jeg går inn på siden, finner jeg knapt frem blant all bling-bling’en. Rare invitasjoner, tester osv. Jeg synes selve funksjonaliteten med Facebook for meg drukner i alt dette andre som virker irrelevant.

Jeg ble selvsagt allikevel ganske så stolt og glad da jeg så at nettopp min personlige blogg var listet opp i en diskusjon der man snakket om “Norges beste blogg“. Tenk at noen hadde foreslått akkurat den, liksom. Sammen med de store som jeg synes er så bra. Men selv får jeg altså ikke helt til dette Facebook-greiene.

Nå sies det at Alan Sorkin, mannen bak blant annet “Presidenten” og “Studio 60″, skal lage en film om Facebook. Det blir spennende. Og kanskje er det på tide at også filmbransjen tar for seg de helt store suksesshistoriene til folk som har gjort det stort på nett. Jeg ser den.

Menne…

Er ikke konseptet i grunnen ganske enkelt? Hvorfor bruke en hel film på noe som allerede sies så elegant og enkelt av mannen bak gapingvoid.com?  ;)