Dagfinn Nordbø har ertet på seg bloggerne med en kronikk i Aftenposten. For Aftenposten må det å legge dette ut på nett være et finfint alternativ til Twingly, for snakk om oppmerksomhet! Og nå vil selvsagt også jeg mene noe om dette. Selv om det blir som å hoppe etter…. ja, dere vet, nå som både Virrvarr og HvaHunSa har skrevet om temaet.
For jeg vil gjerne oppfordre Dagfinn Nordbø og andre til å ta seg en tur innom Sonitus, jeg. Det vil kanskje nyansere inntrykket litt?

For det er vel gjerne slik at de som roper høyest og drar strikken lengst, som får mest oppmerksomhet. Bare se på Se&Hør. ;)

Og det er kanskje slik at for en utenforstående så er “Se&Hør-blogging” det som fanger oppmerksomheten og det som raskt kan komme til å representere alt av blogging for de som naturlig nok ikke har samme kjennskap til dette som vi som driver med dette på daglig basis. Altså; det kan jo være at førsteinntrykket av blogging og nettdebatter “eies” av de som skriker høyest og som mange av oss ikke kjenner oss igjen i.

Har bloggosfæren totalt sett rett og slett et imageproblem utad?

Er det da litt forståelig at enkelte utenforstående griner litt på nesa? Vi griner jo gjerne på nesa av de samme tingene innad også. Så kanskje vi ikke er så uenige når alt kommer til alt?

Hva tenker dere?