Bloggosfæren innebærer mange forskjellige blogger.  Og når man er ny og det virker som om alle kjenner alle der så kan man kanskje føle seg litt utenfor. Eller kanskje dersom man ikke er ny, men skriver en annen type blogg enn “de andre”?

Her om dagen var det en som stilte spørsmålet i IO-forumet.

Ja, for jeg skjønner jo at det er en hel subkultur av bloggere som kjenner hverandre og som diskuterer og er kloke og har tordenblogger og sånn, mens jeg aldri egentlig har satt lilletåa mi inn til dem engang.
Kan du forklare meg hva man gjør for å melde seg inn?
Og er det noe vits i?

Jeg ble litt nysgjerrig, jeg. På hva dere som leser her mener.

Og hva skal til for at akkurat du legger merke til en ny blogg? Hva er typisk for de som går fra å være ukjente bloggere til å bli en del av det sosiale miljøet i bloggosfæren?

Hvilket råd ville du ha gitt til en som ønsket å være en del av bloggmiljøet?

Fortell!