Jeg er en skikkelig nettnovise når det gjelder søkemotoroptimalisering. (Puh! Langt ord.) Altså hvordan man best tilrettelegger sider slik at søkemotorene finner deg og gjerne rangerer deg høyt i resultatene folk får opp når de søker etter nettopp det du har å tilby. (Er ikke det en grei forklaring, da?)

Noen ting har jeg imidlertid lært meg underveis. Noen få ting.

Men det jeg IKKE kan særlig mye om er hvordan man skriver tekst slik at den kommer høyt opp på søkeresultatene når folk googler etter visse ord.

Det er bare det at jeg tydeligvis har fått det til med et bestemt blogginnlegg i den personlige bloggen min. Og jeg aner virkelig ikke hvordan det skjedde. Det er nesten litt irriterende, ikke sant? Når man har fått til noe og så aner man ikke helt hvordan?

Derfor tenkte jeg at kanskje noen av de mer kyndige her på nett kunne fortelle meg nettopp hvorfor akkurat mitt blogginnlegg kommer frem øverst når man søker etter ordet “gryterett” i google?

Blogginnlegget er her:

Nydelig gryterett