Ja, det har jeg tenkt litt på i det siste.

For snart 6 år siden startet jeg et forum. Det gikk bra i nærmere 5 år og man hadde mye moro sammen i den tiden. Men ting utviklet seg i en retning som ble mer og mer feil for meg og til slutt kom det som måtte komme, antar jeg. Et kjempeoppgjør. Masse sinne. Noe berettiget, annet ikke. Noen versjoner av hva som egentlig hendte ble fortalt. Andre ble ikke det.

Uansett; forumet døde.

Halvannet år etter er det fortsatt en liten, trofast gruppe som kommer innom så godt som daglig. Og etter så lang tid og med forumets 6-årsdag stadig nærmere så må man jo til slutt ta en avgjørelse. Slette domenet og hele forumet eller bruke det for å skape noe nytt? Noe man selv føler at man kan stå for?

Spørsmålet da er jo om det er mulig å gjøre dette på et gammelt domene og under et forumnavn som har en historie.

Jeg vet ikke hva svaret på spørsmålet mitt er. Jeg antar at jeg vil erfare det etterhvert. Jeg er jo tross alt en nettnovise som stadig lærer noe nytt.

Så selv om det føles veldig skummelt, gir jeg det et forsøk.

Wish me luck