Ikke bare å delta, men å arrangere.

Nå fikk jeg lyst til å vise frem bidragene fra en av konkurransene jeg har arrangert på InspirasjonOnline. Denne gangen var det en matoppskriftkonkurranse og bidragene inneholdt både oppskrifter og, i noen tilfeller, bilder. Vi driver og stemmer om hvilket bidrag som skal vinne nå. Her kan du se oversikt og noen bilder.

En annen konkurranse er den som arrangeres på Bokprat. Det er en bokanmeldelsekonkurranse og foreløpig har det kommet inn hele 30 bokanmeldelser!

De konkurransene som nok er min absolutte favoritt er imidlertid inspirasjonskonkurransene på inspirasjononline. De har i stor grad vært med på å forme forumet til det inspirerende og positive stedet det er i dag. Her kan du få en oversikt over innlegg som har vært nominert gjennom tidene.

Nå er ikke jeg så veldig rik, så premiene er ikke gigantiske. Gavekort hos Bokkilden er en enkel og grei premie å bruke. Da trenger man dessuten bare en epostadresse fra vinneren, og det gjør det nok greiere for en del å delta når de kanskje er skeptiske til å oppgi adressen sin o.l.

Andre premier har vært alt fra abonnement på FlyLady-kalender til annonseplass i forumet.

Uansett; om adsensepenger er morsomme penger å tjene, så er konkurranser en morsom ting å arrangere. I tillegg har jeg nok litt sansen for å gi tilbake til de brukerne som er med på å gjøre favorittforaene mine til det de er. Hver dag.

Hva med deg?

Har du erfaring med å arrangere konkurranser på nettsider?