Det har jeg klart å fikse i dag. Og attpåtil ved å bruke/lage en ny template. *skryter uhemmet*

Slik gjorde jeg det:

Jeg lastet ned og installerte WP-Contactform som er basert på Ryan Duffs WP-innstikk for dette og videreutviklet for å forhindre spam av Douglas Karr. Denne går i utgangspunktet greit å installere ved å lage en ny side der man legger inn en kodesnutt, men ulempen er at skjemaet får ekstra linjer og blir veldig langt.

Derfor valgte jeg å gjøre noe jeg aldri har gjort før. Nemlig å prøve å legge det inn med en ny template i designet. (kontaktskjema.php)

Jeg fant oppskriften etter litt søking. Den er i utgangspunktet ment for et annet kontaktskjemainnstikk, men det gikk helt fint å bruke samme oppskrift på dette bare man byttet ut selve navnet på innstikket. Her er oppskriften.

Etter litt prøving og feiling ble resultatet slik.

Det er i grunnen ikke så verst for en som aldri har gjort dette før, synes jeg. *stolt*