Nettnovisen er drevet av Lin, som du kanskje eller kanskje ikke kjenner fra min personlige blogg Fullt hus - og stormende jubel.

Grunnen til at denne bloggen ble startet var rett og slett at temaene som det skrives om her gradvis begynte å ta over litt vel mye av den personlige bloggen og jeg ville ha et eget sted for akkurat dette. Alle som leser Fullt Hus-bloggen er ikke så veldig interessert i å lese om akkurat denne interessen og de som er det er kanskje ikke så fryktelig interessert i oppdateringer om meg og mitt.

Jeg har også andre nettprosjekt på gang. Her er noen av dem:

InspirasjonOnline

Pengevett

Bokprat

Vi bruker tredjepartsannonseringsselskaper til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om denne praksisen og vite mer om dine valg om å ikke la disse selskapene få tilgang til denne informasjonen, kan du klikke her.