Nettnovisen

- it’s a jungle out there

Archive for the ‘Blogging’ Category

Hvordan melde seg inn i bloggosfæren?

Bloggosfæren innebærer mange forskjellige blogger.  Og når man er ny og det virker som om alle kjenner alle der så kan man kanskje føle seg litt utenfor. Eller kanskje dersom man ikke er ny, men skriver en annen type blogg enn “de andre”?
Her om dagen var det en som stilte spørsmålet i IO-forumet.
Ja, for jeg [...]

Den store flyttedagen

I dag er det flyttedag.
Jeg har kommet frem til at en blogg skal bli forum, og siden det ikke nødvendigvis er så lurt med dobbelt sett med tekster på to sider så er jeg i ferd med å flytte over blogginnlegg til forumet.
Hvorfor gjør jeg dette?
Vel, det var ikke lange turen i tenkeboksen som skulle [...]

Twingly knytter til seg flere norske nettsteder!

Fra før av vet vi jo at Dagbladet og VG bruker Twingly.
Da jeg her om dagen kikket på oversikten over twinglypartnere, oppdaget jeg at Klikk.no også er med på “twinglykjøret”, noe som jeg synes er bra. Jeg vil tro at det da i større grad vil være artikler for enhver bloggtype og dermed føre til [...]

Tips til deg som vil ha trafikk til bloggen

Dette innlegget skrev jeg opprinnelig for et par uker siden i den lukkede delen av InspirasjonOnlines Jobbe hjemmefra-forum, der de med mer enn 50 innlegg i forumet har tilgang.
Men så tenkte jeg at det kanskje kunne være at flere ville ha nytte av dette tipset også, så derfor poster jeg det her.
Juletrafikken begynner nå!
Jeg satt [...]

Når er det best å publisere blogginnlegg?

Jeg har en tendens til å publisere når jeg har skrevet det. Og siden jeg skriver best når alle andre i huset sover, så blir det ofte sent på kvelden/natten.
Statistikken min forteller meg at det ikke er særlig lurt. Poster pinget til f.eks. Bloggrevyen om natten, kommer svært sjelden opp på “populærlista”, mens langt dårligere [...]

Hvordan komme seg opp og frem på Bloggrevyen

En kjapp og grei tolkning av Bloggrevyens oversikt over de mest poppe innleggene.

30 artikler på 30 dager?

Et medlem av InspirasjonOnlines “Jobbe hjemmefra”-forum startet en tråd som fikk meg til å tenke litt.
Hva vil skje med sidene vi jobber med dersom man utfordret seg selv til å skrive 30 artikler på 30 dager? Idéen hadde hun fått via e-post med en lenke til en side der nettopp dette var temaet.
Egentlig bør det [...]

Har bloggosfæren et imageproblem?

Dagfinn Nordbø har ertet på seg bloggerne med en kronikk i Aftenposten. For Aftenposten må det å legge dette ut på nett være et finfint alternativ til Twingly, for snakk om oppmerksomhet! Og nå vil selvsagt også jeg mene noe om dette. Selv om det blir som å hoppe etter…. ja, dere vet, nå som [...]

Det lønner seg å yte service

Jeg har en blogg som ikke får pinget til Bloggrevyen. Antageligvis fordi den har et .info-domene. Men på grunn av dette og at det ikke akkurat hagler inn med oppdateringer fra meg, siden jeg skriver om personlig økonomi og langtifra er noen ekspert, så går det ganske treigt med bloggen.
Det som gjør at den sakte, [...]

VG twingler også!

Ja, slik ser det i alle fall ut akkurat nå.
Tidligere i sommer leste jeg at Twingly skulle få flere norske partnere. Noe jeg syntes var veldig bra.
Partnersiden er ikke oppdatert enda, men etter å ha sett twinglykoden nederst på noen artikler på vg.no er det vel ikke tvil om at VG er en av de [...]

Get our RSS Feed
daily in your inbox


Bloggurat